Sherco Originaldelar
Shercofy

Sherco Originaldelar Online – Äntligen!

Den senaste uppdatering vi gjort på shercofy.se är en förbättring av sökfunktionen. Du kan nu via sökfältet (produktsök) överst på sidan söka fram, beställa och köpa samtliga Sherco Originaldelar. Smidigt och online direkt via vår webshop.

Hur gör jag?

För tillfället är det enklaste sättet att navigera dig till sidan ”Sherco Sprängskisser” via länk i menyn överst på sidan. Här finns länkar till sprängskisser för alla Sherco Enduro. Sprängskisserna öppnas som PDF och här finns artikelnummer på varje detalj och reservdel som finns på din hoj. När du identifierat artikelnumret på den produkt du behöver så skriver du in det i sökfältet överst på sidan och hittar på så vis den reservdel du behöver. Denna läggs sedan enkelt till i varukorgen och kan beställas via ”köp”-knappen.

LÄNK TILL SIDAN FÖR SHERCO SPRÄNGSKISSER

Sherco Originaldelar leveranstid?

Normalt sett kan vi leverera de flesta reservdelar inom 1-3 arbetsdagar. Skulle det vara en ovanlig reservdel som inte finns på lager eller en beställningsvara och leveranstiden skulle vara längre så kontaktar vi dig. Det är därför viktigt att du lämnar rätt kontaktuppgifter, gärna både e-post och mobilnummer. Lagersaldo kan du för tillfället inte se direkt via webshopen. Det är såklart en planerad funktion framöver för att göra allting smidigare och enklare för dig som sherco-ägare och kund.

Sprängskiss direkt på sidan

Sprängskisser direkt på sidan utan externa länkar till Sherco:s reservdelskataloger finns inte ännu, men det är också en funktion som är planerad. I dagsläget finns tyvärr inget datum på det men så fort som möjligt för att göra ägandet av en Sherco Enduro lite trevligare. Det är absolut en av de trevligaste endurohojarna på marknaden och Sherco blir bara ännu bättre och bättre. Framöver gör vi allt för att det ska bli lättare för dig att få tag på alla delar som krävs för att sköta underhållet av din maskin. Vi kommer även såklart att erbjuda mer och mer trim- och specialprodukter för den som vill göra sin Sherco till det lilla extra. Stay tuned!

Kolla gärna in Sherco:s hemsida för mer information och nyheter kring Sherco. Följ länk nedan.

LÄNK TILL SHERCO:S HEMSIDA

Related posts

Leave a Comment