Sherco Enduro Wheelie
Shercofy

Välkommen till shercofy.se – #1-valet för dig som kör Sherco!

Hej och varmt välkommen till shercofy.se!

Vi distribuerar Sherco motorcyklar, Sherco originaldelar samt övriga reservdelar, tillbehör och utrustning för Sherco Enduro och dess förare. shercofy.se ägs och drivs av Stombergs CM AB (Stombergs Racing).

Varför shercofy.se?

shercofy.se ägs och drivs av Stombergs Racing som är en auktoriserad återförsäljare för Sherco. Tidigare fanns det inget självklart alternativ att vända sig till när det gällde reservdelar, utrustning och tillbehör för den som körde Sherco Enduro. Vi ville ändra på detta och bli det självklara alternativet. Mottot vi arbetar efter är samma som innan: nöjda kunder är vårt största mål och det ska bli rätt, vara lätt samt gå snabbt att handla av oss. Vi arbetar ständigt för att bli ännu bättre – kontakta oss gärna med eventuella frågor, synpunkter och övrig feedback.

Att handla på shercoparts.se

Vi har mycket på lager till Sherco och har en tät kontakt med de största leverantörerna inom cross och enduro vilket innebär snabba leveranser för dig som kund. Vi tränar och tävlar året runt vilket gör att vi har en gedigen bred kunskap vad gäller enduro generellt, men självklart även särskilt vad gäller Sherco Enduro. Vi har även tät kontakt med några av Sveriges absoluta toppförare inom enduro vilket gör att vi ständigt får feedback på det vi levererar. Kort och gott så vet vi vad som fungerar vilket är en trygghet för dig som kund.

Klicka här för att se våra kompletta köpvillkor.

Sherco Enduro Wheelie

Related posts

Leave a Comment